Informatie Hoogbegaafdheid

Van 11 – 19 maart is het de Week van de Hoogbegaafdheid. Op zaterdag 18 maart zit Esther Backbier, coach en HB-expert, van 14-16 uur voor u klaar in Bibliotheek Leidschenveen om uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden.

Speedconsultaties
Wilt u graag op een laagdrempelige manier meer te weten komen over hoogbegaafdheid?  Dan nodigt Esther Backbier u uit voor een speedconsultatie. Gedurende tien minuten kunt u in een 1-op-1 gesprek uw specifieke vragen omtrent hoogbegaafdheid stellen. Haar streven is om uw vraag meteen te beantwoorden, maar het kan ook zijn dat u een doorverwijzing krijgt of het aanbod voor een vervolggesprek. Aanmelden voor een speedconsultatie is niet nodig.

Over Esther Backbier
Esther Backbier begeleidt vanuit haar eigen praktijk hoogopgeleide professionals en hoogbegaafde volwassenen met hun vraagstukken op het gebied van werk, loopbaan en hoogbegaafd zijn. In de persoonlijke begeleidingstrajecten probeert zij de kracht- en de prachtkanten van het hoogbegaafd zijn  zoveel mogelijk naar boven te halen en effectief te leren inzetten.

Voor meer informatie: www.weekvandehoogbegaafdheid.nl


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: