Categorieën
Uncategorized

Workshops Week van het Sportplezier

Tijdens de Week van het Sportplezier (4 tot en met 12 maart) worden door het hele land workshops gegeven met betrekking tot sportplezier. Met sportbrede thema’s, dus ook korfbalverenigingen zijn van harte welkom!
De workshops worden georganiseerd door de KNBSB (Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond) in samenwerking met de NBB (Nederlandse Basketball Bond), maar zijn vanwege de algemene thema’s geschikt voor alle sportverenigingen. Deelname aan de workshops is gratis.

De workshops worden op elke locatie parallel gegeven van 19.30 uur tot 21.30 uur, wat inhoudt dat je er per persoon één kunt bijwonen. Uiteraard kun je meerdere personen van je vereniging afvaardigen en zo meerdere onderwerpen volgen. Je dient je dan wel per persoon apart aan te melden.

De vier workshops zijn:

Lang leve de sportouder
Welke rol hebben ouders en coaches als het gaat om het sportplezier van kinderen?
Vrijwilligers
Welke invloed heeft sportplezier op het werven, waarderen en behouden van leden?
Welkom op de Club
Hoe draagt gastvrijheid bij aan het sportplezier?
Social Media
Tips & Tricks voor het inzetten van social media

Lees voor uitgebreide info over de workshops de nieuwsbrief van de KNBSB.
Inschrijven kan middels het online inschrijfformulier.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 6 maart: Wijchen
Dinsdag 7 maart: Eindhoven en Heerenveen
Woensdag 8 maart: Rotterdam
Donderdag 9 maart: Hoofddorp
Vrijdag 10 maart: Nieuwegein