Verslag Kangoeroe Klup

Bij deze Kangoeroeklup was er een grote opkomst. Aangezien een van de trainers ziek werd en Patrick moest coachen en Christy iemand moest vervangen, hebben Joost en Pernell de toestellen klaar gezet en de training verzorgd.

We begonnen met het welkomstlied “ we maken een kringetje”.  Vervolgens hebben we een parcourtje gelopen met een hobbelbaan, de bal van de banken afrollen en opvangen, proberen punten te scoren met de bal in de korf gooien en verder waren de touwen en banken ook nog neergezet om te slingeren.

Verder is er nog voetje van de vloer gedaan en schipper mag ik overvaren. Verder hebben we ook nog kegels op een bank gezet en de kinderen hebben met de bal de kegels er vanaf gemikt. Als laatste hebben we met het zeil gespeeld . Het uur vloog om en de kinderen waren moe maar voldaan.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: