Thriller bij Lynx F1

Lynx F1 heeft vandaag een super spannende wedstrijd gespeeld tegen Refleks F3. Op het veld was het tegen dit team al superspannend met een einduitslag van 3-4, maar deze week gooiden beide teams er nog een schepje bovenop.

De wedstrijd begon met een doelpunt voor Lynx, maar al snel wist ook Refleks te scoren. Terwijl het scoren om en om door ging gebeurde er iets bijzonders….

Jasper begon het spel te verdelen en gaf aanwijzingen aan medespelers. Als er gescoord kon worden werd er “schieten” geroepen en als er geen afvang stond “ga bij de paal staan”.

Al snel nam Linde het voorbeeld over, waardoor de samenwerking binnen het team een stuk beter verliep en richting het einde van de wedstrijd namen ook Matthew en Kyan het geven van aanwijzingen over.

Doordat er zo goed gecommuniceerd werd kwamen we vaak vrij voor de korf en konden we vaak schieten. Ook waren we bij het verdedigen niet meer bezig met een spelletje “ren je rot”, maar wezen we elkaar er op wanneer we niet bij onze eigen tegenstander stonden. Zo kon iedereen zijn eigen fouten maken en herstellen.

Doordat we beter communiceerden werd er zoals gezegd beter overgespeeld en kwam ook Stein extra vaak aan de bal, die hierdoor zelfs een mooie assist kon geven waaruit gescoord werd.

Terwijl we als volwassenen aan het genieten waren van deze communicatie ging het scoren gewoon door en dat maakte de wedstrijd ook extra spannend.

Gedurende de vierde periode ging het opeens rap, want het stond zomaar 6-6, gevolgd door 6-7, 7-7, 8-7, 8-8 en 8-9. Bij de strafworpen werd het 1-2. We zaten in elk geval op het puntje van onze stoel.

Super trots op deze doorbraak bij onze F1! Volgende week mogen we weer vroeg ons bed uit, want we spelen om 9 uur tegen Achilles in Sporthal Ockenburg te Den Haag. Letten jullie op het goede adres?


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: