Categorieën
Uncategorized

Sportplezier: Ouder-Kind-training

Van 4 tot en met 12 maart staat sportbreed het sportplezier van kinderen centraal in de Week van het Sportplezier. Het plezier van kinderen staat die week centraal, sportbreed en voor iedereen die mee wil doen – leden en niet-leden! Bij Lynx organiseren we drie ouder-kind-trainingen.

Pak dus uw sportschoenen in en en train lekker mee met uw kind bij de jeugdtraining in Sporthal Leidschenveen, of, neem uw oudere zoon/dochter mee naar de recreantentraining in de gymzaal van de PCA later op de avond. Voor kleuters is er op zaterdagochtend een ouder-kleutergym.

  • Jeugdtraining (6-12 jaar + ouders): maandag 18-19 uur, Sporthal Leidschenveen (Vas Diazdreef).
  • Recreantentraining (volwassenen + zoons/dochters): maandag 20:30-21:30 uur, Gymzaal PCA (Cicerostrook).
  • Kleutergym (3-7 jaar + ouders): Zaterdag 11 maart 10-11 uur, Gymzaal PCA (Cicerostrook).

Ook niet leden zijn van harte welkom om mee te komen trainen bij Lynx, de eerste drie trainingen kun je Lynx gratis uitproberen.