Categorieën
Uncategorized

Recreanten vierde op Futura toernooi

De recreanten van Lynx zijn gisteren vierde geworden op het Futura-toernooi. Het toernooi begin voor de Lynx recreanten en ouders op een wat onhandige wijze, Alicia lag reeds in de kreukels en moest de wedstrijden noodgedwongen vanaf de bank aanschouwen en Veronique vond het vorig toernooi op de bank ook erg gezellig en moest helaas aan het einde van de eerste wedstrijd wederom met een blessure op de bank plaatsnemen.

Gelukkig hadden we bij dit toernooi in sporthal Zuidhaghe voldoende deelnemers en hiermee dus ook wissels om dit zelf op te vangen.

Desondanks was het weer erg gezellig bij de recreanten en werd er weer fanatiek gekorfbald. Hier en daar was het even flink zoeken in het vak, maar uiteindelijk vond iedereen zijn draai.

De recreanten speelden 8 wedstrijden en uiteindelijk wist Lynx 6 punten te behalen en een mooie vierde plek.

Het volgende toernooi is op 25 maart in de sporthallen Zuid (Amsterdam) en natuurlijk zijn ouders en buurtgenoten weer van harte welkom om mee te trainen (maandag 20:30 uur, gymzaal PCA) en mee te spelen.

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=LWBmfbo0uGM” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]