En zo was het ganzenborden (foto’s)

In de vakanties is het animo om te trainen altijd hoog bij Lynx, ook al zijn er aardig wat kinderen op vakantie of aan het logeren, toch komen er veel kinderen naar de training. Dat is eigenlijk ook niet zo heel erg gek, want er wordt in de vakantie altijd iets speciaals georganiseerd. Deze Krokusvakantie wordt er een spelletje Ganzenbord gespeeld. We begonnen met een paar verbaasde gezichten en wat uitleg dat natuurlijk ook de broertjes en zusjes mee mochten doen. Daarna werd al snel begonnen met de uitleg van het spel en konden er duo’s gemaakt worden.

Sommigen waren al heel snel klaar met het spelletje ganzenborden en mochten het spel daarom nog een keer doen. Anderen kwamen eerst op “dood, ga terug naar 1” en daarna meerdere keren vlak voor de finish op “ga terug naar 35” terecht, waardoor het iets langer duurde.

Nadat iedereen de finish gehaald had deden we een piraten-tikspel, waarbij de piraten-kapitein en zijn piraten-hulpjes probeerden om zo veel mogelijk kinderen te tikken.

Als laatste gingen de kinderen de kanonskogels redden die dreigden over de rand van het schip te rollen. Kortom, we hebben weer een hoop lol gehad deze vakantietraining.

Volgende week is er de ouder-kind-training, de papa’s en mama’s mogen dan natuurlijk niet vergeten om hun sportkleding mee te nemen!

%d bloggers liken dit: