sporthal Leidschenveen

D1 Met Veerkracht

Het was vooraf best spannend tegen ODO, omdat de vorige wedstrijd gekenmerkt werd door vervelende opmerkingen naar ons toe en de wedstrijd verre van sportief was. Ook begonnen we enigszins gehandicapt aan de wedstrijd omdat onze inval niet op tijd kon komen en een van onze eigen dames de hal niet kon vinden.

gelukkig was het broertje van Dilan bereidt om mee te doen zodat we de wedstrijd begonnen met maar een speler minder.Misschien door de valse start waren we wel snel bij de les en werd er fanatiek begonnen maar ODO bleek ook goede invallers te hebben uit hun D1 die toch iets verder waren dan wij.Na 5 minuten konden we compleet spelen is de hal ook gevonden door onze laatste speler de stand was toen !-! door een fantastische strafworp van cherilyn die deze mocht nemen omdat zij het op de training zo goed liet zien.Weer vijf minuten later kwam Brent onze invaller binnen die het broertje van Dilan kon vervangen. Hij was een fantastische invaller en zelfs de tegenstander gaf complimenten dat hij het zo goed had gedaan misschien moet hij toch maar voor korfbal kiezen ipv voetbal zou ik erg leuk vinden.Het spel ging verder en de invallers bij ODO bleken toch echt te sterk te zijn voor ons maar wij bleven toch heel goed ons eigen spel spelen en helaas gingen ze er niet in ondanks de kansen die we kregen.Ook verdedigend bleven we ervoor gaan maar ieder afstandschot van hun vloog erin waardoor de uitslag wat geflatteerd is maar dit team is blijven knokken tot het einde heb hele goede dingen gezien van jullie en iedereen was dan ook moegestreden.Ondanks de nederlaag durf ik te stellen dat dit een van jullie beste wedstrijden was iedereen speelde boven zijn kunnen en een overwinning zit er echt in in de wedstrijden die nog moeten komen.Ik ben heel trots op jullie.

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: