Categorieën
Uncategorized

Achilles F3 – Lynx F1

Lynx F1 mocht deze week een uitwedstrijd spelen bij Achilles in sporthal Ockenburg. Helaas was Stein ziek, maar gelukkig konden Laura en Amber invallen.

Vorige wedstrijd was het vooral Lynx dat heel erg goed speelde en een ruime winst pakte, deze wedstrijd leek Achilles er op gebrand om de punten in eigen huis te houden.

Redelijk snel werd het 3-0 in het voordeel van de Haagse club, maar onze superspeler Amber wist snel een doelpunt te maken. Waardoor ze vervolgens weer aan de kant mocht. Dit deed ze maar liefst drie keer in de eerste periode, waardoor het 5-3 kwam te staan.

Daarna werd het spel meer uitgebalanceerd tussen de ploegen, maar het bleef leuk en spannend korfbal voor de ouders op de tribune.

In de laatste periode kreeg Lynx de kansen om gelijk te maken en zelfs nog een extra doelpunt te scoren, waardoor het uiteindelijk 6-7 werd in het voordeel van onze F1.

Laura en Amber bedankt voor het invallen!

Komende zaterdag zijn we een weekje vrij, maar de zaterdag erna staat er een wedstrijd tegen Refleks F3 op het programma. Tot maandag voor de training!