Categorieën
Uncategorized

Trots op D1

De D1 speelde afgelopen zaterdag tegen de nr 2 van de ranglijst en er werd echt flink verdedigt. In het begin werd er ook flink gelopen en fel uitverdedigt waardoor Valto moeite had de bal naar hun aanval te krijgen.

In het begin was het allemaal net niet optijd waardoor Valto toch kon scoren maar in plaats van de koppen te laten hangen deden we allemaal nog een stapje harder ons best en hierdoor kregen wij ook de kans om dichterbij te komen dit leek ook te gaan lukken met fantastische doelpunten van de tweede van Tim dit Seizoen en de eerste van Cherilyn dit doelpunt is voor hun een persoonlijke beloning voor het spel dat ze de laatste weken laten zien maar niet alleen hun verdienste het hele team knokt voor elkaar en geven elkaar de kansen.Ik heb steeds gezegt dat wij een echt team zijn ,hele verschillende persoonlijkheden maar iedereen accepteerd elkaar zoals ze zijn en kent elkaars goede en slechte kanten en houden daar rekening mee.De doelpunten zijn dan ook echt een teamprestatie.Helaas sloeg de vermoeidheid een beetje toe aan het eind van de wedstrijd en omdat we zo met aanvallen bezig waren vergaten we af en toe dat er ook verdedigt moest worden, Valto wist hier goed van te profiteren en schoten vaak raak waar wij iets minder geluk hadden .Daarom was de uitslag enigszins wat geflatteerd maar als wij zo voor elkaar blijven werken kunnen e iedere tegenstander aan hebben we alleen wat meer geluk nodig.
Ik kan als leider van dit team af en toe wat fanatiek reageren waardoor sommige kinderen denken dat ze het niet goed doen ,de waarheid is dat ik ieder kind goed vind en graag bij het team wil houden jullie zijn allemaal echte kanjers en ben heel trots op jullie.