Speciale behoeften? Er is ondersteuning!

Heeft uw kind speciale behoeften, dan weet u waarschijnlijk al wel dat er allerlei ondersteuning geboden kan worden vanuit de gemeente, jeugdzorg, stichting Vóór et cetera. Deze diensten zijn met name gericht op de ondersteuning van uw kind met speciale behoeften. Waar u misschien nog minder bekend mee bent of waarvan u dacht als ouder geen gebruik van te kunnen maken is Den Haag Mantelzorg. Deze organisatie richt zich met name op uzelf. Hieronder meer over de diensten van deze organisatie:

U zorgt voor een ander. Iemand waar u veel om geeft en dat doet u met liefde. Het is zeer waardevol wat u doet en de zorg die u een ander biedt, geeft u voldoening. Het is belangrijk dat u voldoende aandacht voor uw eigen veerkracht houdt.  Houdt u daarom voldoende tijd voor uzelf, geef ruimte aan gevoelens, kom op voor eigen behoeften en wensen, eet en leef gezond eten en blijf in beweging.

Als blijk van waardering is er voor u:

Dit geld ook als u zorgt voor een kind met speciale behoeften! Bijvoorbeeld de extra zorg die u geeft aan een kind dat hoog sensitief is, kenmerken van ASS heeft of bijvoorbeeld ADHD.

Schroom u niet om aan te melden op de website van Den Haag Mantelzorg, zij kunnen u de ondersteuning niet bieden indien u niet aangemeld bent. www.denhaagmantelzorg.nl


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: