Categorieën
Uncategorized

Rommelig begin nieuwe jaar

Eindelijk weer een wedstrijd het leek wel een eeuwigheid geleden wel was het voor sommige een terugzien van een oud lid daar werd voor sommige wel naar uitgekeken.Vlak voor de wedstrijd en dat we het veld konden betreden bedacht ik dat de ballen er nog niet waren ,daar was ik verantwoordelijk voor maar oh oh de sleutel vergeten, hoop gedoe uiteindelijk konden we bij de ballen van een andere vereniging helaas was dit een grote bal in overleg met Avanti gingen we hiermee spelen.
Uiteindelijk begonnen we met een lange aanval waar we de meeste wedstrijden mee beginnen echter kregen we hieruit geen kansen wel wist Avanti snel te scoren in eerste instantie een beetje geluk later in de wedstrijd waren het toch slordigheidsfoutjes alsof we nog niet helemaal wakker waren.De tweede helft begon ook rommelig en traag maar gelijdelijk aan werd er harder gelopen en kregen we weer geloof in onszelf,dit kwam mede door het eerste doelpunt van Tim het was geloof ik zelf het eerste punt vanuit een doorloop gemaakt dat stemt mij dan weer vrolijk.Het einde begon dan ook weer te lijken op een gelijkopgaande strijd als we volgende week vanaf het begin de strijd leveren zie ik ook nog wel een paar mooie overwinningen in de toekomst.

Arjen