Categorieën
Uncategorized

ONDO F3 – Lynx F1

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. We mochten op bezoek in Hoek van Holland om daar te spelen tegen ONDO uit ’s Gravenzande. Dit leverde kennelijk wat verwarring op de (zeer) vroege ochtend. 

In Hoek van Holland vroegen we ons af waar de overige spelers waren en in ‘s-Gravenzande vroegen ze zich ook af waar de overige spelers waren. Na heel wat whatsapp contact maakte een telefoontje vervolgens in Hoek van Holland duidelijk dat een aantal spelers zich in ‘s-Gravenzande bevond en al snel was het probleem dan ook opgelost.

Vijf minuten later begonnen we dan ook aan de wedstrijd tegen ONDO. Er werd geduldig over gespeeld en we wisten een paar keer goed de korf te bereiken. Helaas leverde dit geen doelpunten aan onze kant op, maar we kwamen langzaam wel in een aanvallend spel terecht.

In de tweede periode werd er nog een schepje bovenop gedaan met het aanvallende spel, waardoor er ook een doelpunt gescoord werd.

Na een korte rust (om de tijd in te halen) gingen we snel weer aan het korfballen. Met vijf kinderen tegen vier kinderen van ONDO dit keer omdat we met een superspeler mochten gaan spelen. Aan het einde van de periode mochten we de superspeler weer inleveren, iets wat we tot de laatste minuut van periode vier vol hielden, zodat de opa van Stijn zijn kleinzoon toch nog even kon zien spelen.

De kinderen hebben een goede wedstrijd gespeeld tegen een moeilijke tegenstander. Volgende week spelen we geen wedstrijd, maar op de 28ste spelen we weer een vroege wedstrijd in Zoetermeer tegen Phoenix en daarna gaan we gezellig bowlen in Scheveningen.