ORANJE FANDAG

Op woensdag 28 december gaan we iets bijzonders doen. Het Nederlands Team is aanwezig in het Topsportcentrum Rotterdam om hun jonge fans te ontmoeten. We organiseren een Oranje Fandag met tal van activiteiten. Naast veel fun, schminken en muziek, hebben we nog twee grote hoogtepunten aan de dag toegevoegd. Je kunt de spelers ontmoeten, handtekeningen jagen, selfies maken en ’s avonds komen ze in actie op de Korfbal Challenge.

Programma
De Oranje Fandag vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam en is toegankelijk voor alle kinderen tussen 6 en 15 jaar. Het Oranje-evenement begint om 15.00 uur. Je kunt er van alles doen, zoals jouw korfbaltricks oefenen, handtekeningen jagen, selfies maken met de sterren en ze het hemd van het lijf vragen tijdens de kidspersconferentie en op de foto met de Europese beker. Om 17.30u is het programma afgelopen, maar is de dag nog niet voorbij. De internationals komen namelijk ’s avonds in actie op de Korfbal Challenge.

Voor €7,50 ben je er al bij!
Wil jij ook naar de Oranje Fandag en ben je tussen de 6 en 15 jaar? Zorg dan dat je hier jouw ticket voor de Oranje Fandag bemachtigt.

Fotografie: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: