sporthal Leidschenveen

Lynx F1 – Achilles F3

Lynx F1 gaat steeds beter spelen en ze krijgen het spelletje steeds beter door. Dat bleek de afgelopen weken met de moeilijke tegenstanders al. Deze week speelden we tegen Achilles F3, waarvan op het veld was gebleken dat ze bijna even goed zijn als onze eigen F1.

Lynx bleek zich tijdens deze wedstrijd echter een stuk sneller ontwikkeld te hebben dan de bezoekers uit Segbroek. Lynx begon met snel overspelen, de spelers konden elkaar goed vinden en al snel vond het team de korf.

Een voorsprong had het team nog nooit meegemaakt en omdat het team goed samen bleef werken vonden ze al snel een tweede keer de korf. Met de rust stond er een voor de kinderen verrassende 2-1 op het scorebord.

Na de rust raakte het team even in een dipje en moest het team even de organisatie terug vinden. Daarna gingen ze echter weer als een speer. Zo zagen we de effecten van alles wat we de afgelopen weken geoefend hadden bij de trainingen en de wedstrijden.

3-1, 3-2 en opeens kregen ze de smaak te pakken… de tegenstander mocht met 5-2 een superspeler inzetten. Dat was even iets nieuws, normaal mag Lynx F1 een superspeler inzetten. Even verwarring om de 5de speler bij de tegenstander, maar het leek erop dat Lynx vooral voordeel haalde uit de extra speler bij de tegenpartij en de wedstrijd werd afgesloten met een knappe 7-2.

Gefeliciteerd met deze mooie wedstrijd waarbij alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Tot maandag en misschien wel tot zaterdag bij de kersttraining van TOP in Sassenheim.

Op 14 januari spelen we de volgende wedstrijd. We spelen dan om 9 uur tegen ONDO F4 in de Hoekstee, Hoek van Holland (reistijd 35 minuten).


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: