sporthal Leidschenveen

Lynx D1 – Odo D2

Vandaag onze eerste zaal wedstrijd  thuis . We begonnen de wedstrijd goed. We hadden de bal continue in de aanval. Maar wisten de korf niet te bereiken. Odo profiteerde hier van en wisten op de juiste momenten de kans op de korf te raken . Waardoor we steeds verder op een achterstand kwamen !

Vandaag liep de wedstrijd anders dan verwacht . De gemoede liepen hoog op , waar door er hier en daar wat nare woordenwisseling viel. De concentratie was echter dan ook echter gelijk verdwenen en verloren de wedstrijd.

Na de wedstrijd zijn we even met het gehele team om te bespreken wat er is gebeurd tijdens de wedstrijd . En ik hoop dat jullie geluisterd hebben naar de wijze woorden . Korfbal is een sport dat je moet spelen met plezier .

En is de tegenstander anders tegen je , ruil je gewoon van tegenstander . Ik wil vooral laten weten dat jullie iedere wedstrijd vooruit gaan als team . kleine stapjes , maar Arjen en ik  zijn er zeker trots op dat we de training terug in de wedstrijden zien .

Ook willen wij de scheidsrechter Marijn Janssen bedanken dat hij de wedstrijd voor vandaag wilde fluiten . De komende week hebben we even geen wedstrijd en op maandag geen training.

De week er op spelen we uitwedstrijd tegen De dijkvogels .


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: