Categorieën
Uncategorized

Fortuna F3 – Lynx F1

Om 11 uur stond deze zaterdag de wedstrijd tegen competitieleider Fortuna F3 op het programma. Een wedstrijd waarbij we eigenlijk van te voren al wisten dat het onbegonnen werk was om te winnen, maar misschien zouden we wel een doelpuntje kunnen maken tegen dit ijzersterke team.

En doelpunten maken deed het flitsend spelende Lynx F1 zeker! Al na de eerste periode hadden we een paar doelpunten te pakken. Dat we het deze wedstrijd zo goed deden kwam overigens doordat iedereen meedeed en iedereen de bal aangespeeld kreeg. De samenwerkingstrainingen op maandag werken dus erg goed!

Ook zagen we deze wedstrijd voor het eerst een treintje ontstaan om de bal bij de andere korf te krijgen, waarbij er elke keer kleine stukjes naar de volgende werd gegooid.

Uiteindelijk werd het 14-6, een zeer knappe prestatie! Bij de strafworpen werd het 2-3. Heel goed gedaan!

Komende maandag geen training en zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen Avanti F2.