Sinterklaasfeest Leidschenveen

Op zaterdag 26 november is het dan eindelijk zo ver. Sinterklaas komt aan in onze wijk. Ondanks dat de Sint en zijn Pieten het altijd heel erg druk hebben in deze periode van het jaar worden natuurlijk ook onze kinderen niet vergeten.

Wil je naar het Sinterklaasfeest in de aula van het ‘s-Gravendreef College (direct naast de sporthal), dan kleur jij onderstaande kleurplaat op je allermooist voor de sint en krijg jij je kaartje helemaal gratis! (normaal 2,50 euro)

Het Sinterklaasfeest begint om 11:30 uur, je kunt dus direct na jouw wedstrijd naar de aula. Je mag je Lynx-kleding aanhouden, de Sint en zijn Pieten vinden het altijd erg leuk om over korfbal te praten 😉

Op zaterdag 19 december kun je je kleurplaten tot 14:30 uur inleveren op het centrale plein in het Winkelcentrum Leidschenveen bij de vrijwilligers van BOL.

De organisatie laat duidelijk weten: VOL=VOL

sinterklaasnew2116achterkant

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Sinterklaasfeest Leidschenveen”

  1. […] Haagse korfbaldagen (data nog niet precies bekend) 4 nov ALV 12 nov eerste zaalwedstrijd 26 nov Sinterklaas in Leidschenveen 26 nov Lynx Toernooi (recreanten/ouders) 28 nov Pietentraining in Sporthal Leidschenveen 24 dec […]

%d bloggers liken dit: