Categorieën
Uncategorized

Nooit meer SponsorKliks vergeten

Als Lynx-lid kun je je online aankopen doen via SponsorKliks. Dit kost jou niets extra, maar levert onze vereniging wel een leuke commissie op. Nu heeft SponsorKliks ook een app, waardoor je ook voor je mobiele bestellingen flink kunt sponsorklikken!

Met trots presenteert SponsorKliks de nieuwe app ‘SponsorKliks’. De app is gratis verkrijgbaar voor Android– en Apple iOS-apparaten.

Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren. Dit doe je door de naam van Lynx in het venster te typen.

De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten voor Lynx en je kan direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt.

Ook houden we je op de hoogte van transacties van Lynx en ontvang je af en toe aanbiedingen. Mocht je die niet willen ontvangen dan kan je dat in de app instellingen uitzetten.

LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie.

Klik op een logo hieronder om de app te installeren: