Categorieën
Uncategorized

Lynx F1 – Phoenix F2

Lynx F1 mocht vandaag aantreden tegen Phoenix F2 in sporthal Leidschenveen. Een thuiswedstrijd dus, welke gefloten werd door Patrick. Aan de zijlijn stond Claudia om te coachen en Driss assisteerde haar.

Ondanks deze veranderingen ging Lynx goed van start tegen een sterk Phoenix. Gaande de wedstrijd ging het ook steeds beter en er werd vooral heel erg goed overgegooid. Iedereen kreeg wel een keer de bal aangespeeld en zo speelden we goed samen.

Phoenix pakte een voorsprong in de wedstrijd, maar Lynx bleef goed korfballen en gaf niet op.  Na de 0-2 volgde dan ook al snel de 2-1. Lynx bleef goed zijn best doen, waardoor de stand netjes gevolgd werd en de wedstrijd eindigde op 3-4.

Na de wedstrijd werd het bij de strafworpen 2-3. Lynx heeft dus weer lekker gespeeld en lekker gescoord! Goed gedaan en tot maandag bij de Pietentraining. Volgende week spelen we tegen Fortuna F3 in Delft.