Categorieën
Uncategorized

Foto’s 112-land

De foto’s van ons 112 uitje staan op onze google pagina! Bent u ook zo benieuwd naar de foto’s achter de verhalen van uw kind? Bekijk ze dan snel online!
112 land heeft ons gevraagd of ze gebruik mogen maken van de foto’s voor promotiemateriaal, mocht u er bezwaar tegen hebben dat foto’s met u of uw kind erop hiervoor gebruikt worden, kunt u dat kenbaar maken aan Karin via administratie@lynx-korfbal.nl

Ehbo trommels! Nav onze kinder ehbo cursus hebben wij voor de vereniging 2 EHBO trommels aangeschaft, voor ons samengesteld door ambulance service nederland! Een kleine trommel voor de kleine ongelukjes en een grote trommel voor de echte noodsituaties! Een hoop vrijwilligers hebben meegedaan aan de kinder ehbo cursus of de verkorte workshop tijdens ons 112 uitje, aangevuld met deze trommels zijn we nu als vereniging goed voorbereid voor eventuele situaties. (Hoewel we natuurlijk hopen het niet nodig te hebben!)