Categorieën
Uncategorized

Fanatiek spel van de D tjes.

Zo een aantal weken geleden voor het laatst gespeeld het was even afwachten hoe het team zou starten,dit was boven verwachting goed.

De verdediging stond op de goede plek en volgde goed de tegenstander wel was het moeilijk de bal naar de aanval te brengen waardoor er veel en lang verdedigd moest worden het kon dus niet uitblijven dat enkele kansen door Valto werden benut. De aanval liep in het begin wat te dicht bij elkaar maar na aanwijzingen ging dit ook een stuk beter en ook wij hadden zeker kansen.het tweede kwart van de wedstrijd waren wij beter dan Valto maar hadden niet veel geluk ook zagen we niet altijd de kansen die ons werden gegeven wel heb ik hele leuke bal trucjes gezien zoals stuitballen en doorrollen waardoor er een lekker snel spel te zien was, ook werd de bal die uit dreigde te gaan met een sprong binnen gehouden.De Tweede helft ofwel het derde en vierde kwart was eenzelfde spelbeeld te zien alleen sloeg de vermoeidheid toe maar wat wil je na zo’n goede start.

Ondanks verlies is er toch een overwinning te vieren want ik zag dat er geprobeerd werd onder de korf te komen en ik zag enkele snelle schoten die ook als wijkbal gezien kunnen worden in ons spel terug, hier is op getraind en is heel leuk om terug te zien in de wedstrijd.Ik denk dat jullie tot nu toe de beste wedstrijd hebben laten zien en nog beter kunnen ik vind jullie echte Kanjers.

Arjen