sporthal Leidschenveen

De Toppers van de D1(en E)

Best spannend twee afwezigen vooraf en een bikkel die wil komen ondanks een gebroken teen.
Sommigen uit ons team moesten tegen bekende spelen dat maakte het nog spannender
Wat de spanning ook nog opvoerde was op het laatste moment een zieke waardoor er geen reserve zou zijn en Nick met zijn teen een hele wedstrijd moest spelen.Gelukkig is er Brent die op het laatste moment de tijd had om ons te helpen mocht het nodig zijn.

Vanaf het begin werd er weer goed en fel verdedigt en weinig kansen weggegeven en kwamen zelfs op voorsprong door onze gebroken teen bikkel Nick. Ondanks heel goed verdedigen konden we niet voorkomen dat VEO wist te scoren ook wel omdat de scheidsrechter bijna niks verdedigt gaf wel eerlijk want hij deed het beide kanten op alleen VEO vond het korfje wat vaker waardoor we toch met een achterstand gingen rusten.

Na rust kwam Brent het team versterken er werd al verwacht dat hij zou gaan scoren want in de E weet hij ook het mandje regelmatig te vinden er kwam dus een hoop druk op zijn schouders vooral omdat hij nog niet zo groot is.Na een enorm spannende strijd wisten we de tweede helft gelijk te spelen wat een terechte stand was iedereen heeft echt alles gegeven en heel mooi spel laten zien voor mij en Christy zijn jullie echte toppers.

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: