Categorieën
Uncategorized

Challange Fun Kerstvakantie

In de kerstvakantie is de jaarlijkse Korfbal Challange, met bijbehorende Challange FUN voor de E- en D-jeugd. De Challange FUN is een zeer leerzame korfbal clinic van de beste korfballers van Nederland.

De Challenge FUN bestaat ook uit het bezoeken van de avondwedstrijden, ook is er weer een Supporters Challenge (de ploeg die het hardste aanmoedigt, wint leuke prijzen), én voorafgaand aan het avondprogramma krijg je een clinic van de beste spelers van Nederland. Zowel talenten van Jong Oranje als spelers van het grote Oranje zijn aanwezig om de Challenge FUN-clinic tot een groot feest te maken.

Plezier, leren en trainen met jouw idolen. Erg leuk voor alle kinderen van jullie vereniging die actief zijn in de E’tjes, D’tjes of C’tjes. En de kosten voor deze clinic + bezoek van het avondprogramma bedragen slechts €13,50 per kind. Wil je je direct aanmelden voor de Challenge FUN? Koop dan hier jouw tickets.

Begeleiders kunnen tickets kopen voor het avondprogramma en daarmee gewoon bij hun kinderen op de tribune zitten.

Programma: 

  1. Tussen 15.00-18.00 uur worden 3 uitdagende clinics van 1 uur gegeven door korfbal internationals van Oranje en Jong Oranje
  2. Na afloop een mooie groepsfoto met die internationals
  3. Toegang tot het avondprogramma
  4. Deelname aan de Supporters Challenge, waarbij de club die het beste kan aanmoedigen een mooie prijs wint.