Categorieën
Uncategorized

Tempo F3 – Lynx F1

Vandaag speelde Lynx F1 een uitwedstrijd bij Tempo in Alphen aan den Rijn. Doordat de A12 en de N14 afgesloten waren moesten we omrijden, maar gelukkig was iedereen ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd. 

We wisten van te voren dat Tempo goed kon korfballen en we gingen een nieuwe manier van verdedigen leren. Dit laatste was in het begin even verwarrend, maar gelukkig begrepen we het allemaal steeds beter.

Dat Tempo van de hele competitie de meeste doelpunten maakt wisten we ook snel, maar gelukkig bleef Lynx F1 lekker stabiel en wisten we zelf ook weer twee doelpunten te maken. Ook een leuk detail: tot nu toe heeft Lynx van alle ploegen de minste doelpunten tegen gehad bij Tempo. Heel goed gedaan dus!

Nog meer positief nieuws: er werd weer veel beter samen gespeeld, iedereen deed aan het einde van de wedstrijd mee met de aanvallen en iedereen heeft tijdens de wedstrijd een keer op de korf kunnen schieten!

Groetjes van een tevreden coach en tot maandag!