Categorieën
Uncategorized

Nieuwe Korfbal-nieuws website

Als korfballiefhebber heb je eigenlijk al jaren niets te zoeken op de website van de korfbalbond. De site is log, langzaam en slecht ontworpen. Voor competitie-informatie ging je daarom naar Antilopen.nl/competitie en voor korfbalnieuws naar nlkorfbal.nl.

Vanaf vandaag kun je echter ook terecht op korfbal.nl, op deze site kun je op dezelfde manier je wedstrijden zoeken als op Antilopen en het nieuws is overzichtelijk weergegeven. De site korfbal.nl is opgezet door het korfbalverbond.

Lynx waardeert het initiatief en hoopt dat de site goed bijgehouden gaat worden zodat het een echte startpagina wordt.

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=x78m3q8FFGQ” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]