Categorieën
Uncategorized

Lynx F1 – Avanti F3

Twee weken geleden speelden we een superwedstrijd tegen Tempo waarbij het verdedigen werd geïntroduceerd, vorige week hebben we daar heel goede zaken mee gedaan bij Achilles en deze week speelden we dan tegen een ploeg die op papier ongeveer even sterk is als Lynx, al scoren ze wel wat makkelijker.

Kortom, vandaag speelden we een wedstrijd tegen Avanti uit Pijnacker en Jody was er vandaag ook bij om te kijken. De wedstrijd ging inderdaad erg gelijk op. We konden zien dat de kinderen van Avanti al wat meer korfbal ervaring hadden, maar we verdedigden er -zeker in de eerste helft- flink op los.

Aanvallend gaat het gelukkig ook steeds beter en zo kwam het dat in de tweede helft het eerste doelpunt voor Lynx was. Na het doelpunt leek de druk er een beetje vanaf en sloeg de vermoeidheid toe.

Avanti maakte hier goed gebruik van en maakte snel een paar doelpunten. Lynx werd in de laatste periode weer wakker en ging extra goed samenspelen, maar helaas mocht het voor de stand niet meer baten. Wel hebben we hier weer flink van geleerd voor de volgende keer.

Komende maandag is er geen training, de maandag na de vakantie trainen we in de grote sporthal, maar komende zaterdag gaan we ook lekker spelletjes doen in de gymzaal van de PCA aan de Cicerostrook. We beginnen dan om 10 uur, vergeet je zaalschoenen niet!