Categorieën
Uncategorized

Laatste veldwedstrijd D1

vandaag was het team helemaal compleet dat stemt een coach wel goed het enige wat jammer was is dat Christy moest fluiten die heb ik toch liever naast mij als medecoach. ook hadden wij een nieuwe speler die het team kwam versterken Tim die het tijdens zijn eerste wedstrijd erg goed deed.Ik zag vandaag bij de wedstrijd toch enkele dingen terug die ik op de training probeer aan te leren zoals zoals vrij blijven lopen en diep gooien en verder werd er goed verdedigt , helaas een paar foutjes waar phoenix makkelijk gebruik van maakte en daardoor verloren. Een ding weet ik wel dat als wij op de training het korfbal nog beter onder de knie kunnen krijgen en goed naar elkaar kijken tijdens de wedstrijden wij aanvallend ook potten kunnen breken en dan is het een kwestie van tijd of onze eerste overwinning komt eraan.Nu zijn we knap vierde geworden, knap omdat we plezier hebben in het korfbal wij een leuk team hebben die elkaar accepteren en daarin zijn wij nr 1.

Arjen