Categorieën
Uncategorized

Kangoeroe & F spelletjesochtend op zaterdag 5 november

Zaterdag 5 november 2016 is het weer feest in Alphen aan den Rijn!
Die dag verandert de Limeshal in een kleurrijk spelletjespaleis voor de F en de kangoeroe’s.

Deze ochtend met het thema ‘Games’ is speciaal voor de kangoeroegroep en beginnende F-jes (leeftijd 4, 5 en 6 jaar) die georganiseerd wordt door korfbalvereniging Tempo in samenwerking met de doelgroep evenementen van het KNKV district Noord West.
Van 10:00 tot 12:00 uur worden de kinderen vermaakt met spelletjes die over Games (computerspelletjes) gaan en bovendien ook de beginselen van het korfbal bevatten.

Natuurlijk mogen de papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen aanmoedigen en meegenieten vanaf de tribune.

Vanaf 09.45 uur staan de trainers en begeleiders van korfbalvereniging Tempo klaar om de kinderen een onvergetelijke ochtend te bezorgen in de Limeshal in Alphen aan den Rijn. De kinderen mogen in verkleedkleren komen of het clubtenue, zolang de kleding maar comfortabel zit tijdens het sporten.