EK-finale bijna uitverkocht!

De internationals hebben de Oranje Tour deze week afgesloten in het nieuwe Topsportcentrum van KZ/Hiltex en maken zich op voor het trainingskamp in Portugal. Ben jij klaar voor het EK? De finale is al bijna uitverkocht, dus koop je tickets op tijd!

Op zondag 30 oktober zullen naar verwachting meer dan 4000 mensen hun opwachting maken bij de finale van het EK korfbal. Een maand voor het toernooi zit bij de kaartverkoop de vaart er goed in; de finale is al bijna uitverkocht, maar ook de tickets voor het openingsweekend gaan hard.

‘We zien dat clubs, teams en families de weg weten te vinden naar de website om een kaart te kopen’ zegt een zegsman van de EK organisatie. ‘Ook onze zuiderburen melden zich nu. Het belooft een prachtig korfbalfeest te worden.’

De EK kaarten zijn online verkrijgbaar en aan de deur, al is de verwachting dat die slechts op doordeweekse dagen nog beschikbaar zijn. ‘Fans doen er goed aan hun kaarten nu te kopen.’


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: