Categorieën
Uncategorized

De KT2 is vernieuwd!

De volledig vernieuwde opleiding KorfbalTrainer 2 (KT2) is niet alleen inhoudelijk anders, maar bovendien uitermate geschikt om via je smartphone te volgen. Iets voor jou of jouw trainers? Lees snel verder!

Het gebruik van smartphones beperkt zich allang niet meer tot spelletjes, Whatsapp, Facebook of YouTube, maar ook het onderwijs omarmt het toestel als lesinstrument. Handig om informatie mee op te zoeken, maar ook om educatieve apps in te kunnen zetten voor bijvoorbeeld quiz- en testdoeleinden. Met dat in gedachten is de KT2-opleiding volledig vernieuwd!

Vanaf september 2016 gaat deze opleiding van start. Alle innovaties binnen de KT2-opleiding zijn gebaseerd op de verwachtingen en behoeften van de cursisten. De vernieuwde opleiding is inhoudelijk veranderd. Daarnaast is de lesstof verfilmd en daardoor heel toegankelijk. Inderdaad, ook via de smartphone.

Tijdens de opleiding kun jij bovendien exclusief gebruik maken van de app ‘Spelenderwijs Verbeteren’, waarin oefenvormen in beeld zijn gebracht, ondersteund met een voice-over en voorzien van tips.

Nieuwsgierig? Ga naar www.knkv.nl/opleidingen voor meer info.
http://www.knkv.nl/opleidingen-main/soorten-opleidingen/trainersopleidingen/