De aanhouder wint

Deze week moesten wever weg naar woerden,dat is toch een ruim halfuur rijden over de snelweg met behulp van google maps. Dit liep wat rommelig, 2 auto’s kwamen in een woonwijk terecht geen veld te bekennen en 1 op een of ander industrie terrein en als we dan de parkeerplaats hadden gevonden was het lopend ook nog even zoeken naar het korfbalveld.

Zo gebeurde het dus ook dat men een voor een het veld vond vlak voor aanvang en we niet scherp aan de wedstrijd begonnen.Heel gemakkelijk lieten we Reflex overspelen en zelf werd er niet goed vrijgelopen.Toch ging het verdedigen niet slecht maar alsje lang moet verdedigen gaat er weleens wat mis en dus een grote achterstand.Langzaam aan kwamen we een beetje in de wedstrijd en kregen ook wij de kansen en waren we ook wel dichtbij een puntje,gewoon een kwestie van volhouden dan gaat hij er wel een keertje in.

De tweede helft waren we echt wakker er werd goed vrijgelopen en het overspelen van Reflex werd echt moeilijk gemaakt en we zaten er af en toe goed tussen om de bal weer af te pakken.Ook het schieten op de korf ging steeds beter en het zelfvertrouwen groeide.Het viel op dat de vaak schietende kinderen nu heel erg aan het bedienen waren en degene die het schieten aan andere overlaat nu flink op de korf aan het richten waren het kon gewoon niet uitblijven dat er eentje in zou gaan en ja hoor Jesse kreeg de eer om zijn poging de bal door de korf te krijgen een geslaagde poging werd.Zo zie je maar weer als je wil kan je het.In de tweede helft heb ik echt vechtlust gezien als we dit volhouden als team gaan we ook nog weleens een paar wedstrijdjes winnen daar ben ik zeker van.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: