Categorieën
Uncategorized

Achilles F3 – Lynx F1

Vandaag speelden we tegen een van de betere ploegen uit onze poule. Gelukkig worden we steeds beter in het man-tot-man verdedigen en natuurlijk gaat ook het aanvallen steeds beter.

Zo speelden we vorige week tegen Tempo en kregen we slechts zeven tegendoelpunten – zo weinig had Tempo nog niet gescoord. Goed gedaan dus!

Dat goede verdedigen kunnen we deze week ook doorzetten. Met de inzet zit het wel goed, de kinderen hadden er vandaag veel zin in. Toen we begonnen aan de wedstrijd kregen we al snel een doelpunt om onze oren, maar gelukkig concentreren we ons steeds beter op onze tegenstander.

Aanvallend ging het in de eerste helft nog iets minder, maar na een goed praatje in de rust had iedereen zijn hoofd er weer goed bij en werd er super samen gespeeld.

Ook het verdedigen werd weer iets een beetje aangescherpt en zo werd een 4-1 achterstand in de laatste periode opeens 4-3.

Zowel een goede score voor de aanval als voor de verdediging! Altijd leuk als je verwacht dik te verliezen. Door jullie inzet en keiharde leren weer een leuk resultaat.

Volgende week spelen we thuis tegen Avanti F3, ook een sterke ploeg in onze poule, maar we gaan weer ons best doen om het ze zo lastig mogelijk te maken!