Categorieën
Uncategorized

Sportlinked – De competitie App

Sportlinked, op de hoogte blijven van jouw sportwedstrijden is gemakkelijker dan ooit

Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het programma. Doordat de uitslagen direct via de app worden verwerkt, ben je direct op de hoogte van de stand van zaken in je poule. Tel daar bij op dat je direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die niet alleen een belangrijke plaats inneemt in de organisatie maar zeker ook in de beleving van je sport.Sportlinked, een gebruiksvriendelijke app met een duidelijk overzicht van alle uitslagen, programma’s en standen.

Sportlinked is momenteel beschikbaar voor handbal, korfbal, waterpolo, honk- en softbal

Als u andere kinderen heeft (of uzelf) die deze sporten spelen kunt u dus één en dezelfde APP gebruiken om de competitie te volgen. In Android kun je de wedstrijden via de APP ook toevoegen aan je digitale agenda.

%d bloggers liken dit: