Categorieën
Uncategorized

Scheidsrechter bij TOP-KVA/DKV Victoria

Elke twee weken staan er diverse scheidsrechters te fluiten bij onze jeugdploegen. Deze scheidsrechters zijn hard nodig en ouders die zich in het fluiten van wedstrijden willen verdiepen zijn zeer welkom. Er zijn echter ook scheidsrechters die buiten de deuren van ons eigen sportpark fluiten.

Zo fluit Patrick bijna elke week een wedstrijd bij een andere vereniging. Deze week floot Patrick een wedstrijd in de junioren eerste klasse tussen TOP/Quoratio A2 en KVA/DKV Victoria A1.

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZrcZ7ZH2B80″ theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=7Nxg-ZZ5doo” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

Dit filmpje is gemaakt door Christy Sloos die kwam kijken bij de wedstrijd. Natuurlijk zijn andere leden ook van harte welkom om te komen kijken bij deze “uitwedstrijden.”

Het programma voor de komende weken:

  • 25 september 13.00: KZ/Hiltex 4 – Die Haghe 5 (Zaandijk)
  • 1 oktober 14.00: IJsselvogels 2 – ONDO 2 (Moordrecht)
  • 8 oktober 15.30: Erasmus 1 – SDO 1 (Rotterdam)
  • 15 oktober 12.30: VEO A1 – Excelsior A1 (Voorburg)