Lynx wint sportiviteitsprijs op Conventus-toernooi

De recreanten Lynx Korfbal uit Leidschenveen-Ypenburg wisten afgelopen zondag in Zwijndrecht de sportiviteitsprijs in de wacht te slepen. Dat sportiviteit ook hand-in-hand kan gaan met presteren bewees het team door ook de tweede plek in de wacht te slepen.Het toernooi werd geopend met een 1-14 overwinning op gastgevers Conventus. Ook het Vlaamse Verde werd met 2-8 gemakkelijk verslagen. Meer moeite hadden de recreanten van Lynx met Fortissimo, de equipe moest de trefzekere IJsselstijners voor laten met 1-12. Het toernooi werd vervolgens afgesloten met een 10-6 overwinning op het Belgische Hoevenen.

Wilt u ook eens meedoen met de ploeg? Zij trainen op maandagavond op Sportpark Boswijk (achter het Lyceum Ypenburg) van 19:30-20:30 uur. 

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: