Lynx F1 – Refleks F3

Vorige week speelden we tegen de beginnelingen van ALO, deze week speelden we tegen een beter ingeoefend Refleks. Doordat de wedstrijd verplaatst was hadden we helaas zelf geen scheidsrechter, maar de wedstrijdsecretaris (Arjen) had geregeld dat Refleks een scheidsrechter mee nam.

Lynx F1 begon voortvarend aan de wedstrijd. De kinderen hadden duidelijk allemaal erg veel geleerd van de eerste wedstrijd en van de training van afgelopen week. Het samenspelen ging dan ook al een stuk beter.

Ook de eerste doelpunten werden aan de kant van Lynx gemaakt. Ook Refleks wist een aantal doelpunten te maken, waardoor het 2-3 werd.

We hebben weer veel plezier gehad en hebben veel doorzettingsvermogen getoond, ook toen het even wat minder ging. Komende maandag gaan we weer lekker trainen. Komende zaterdag zijn we vrij en de week erna spelen we thuis tegen KVS/Maritiem F4.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: