Categorieën
Uncategorized

Lynx F1 – KVS/Maritiem F4

Lynx F1 speelde deze week een spannende wedstrijd tegen KVS/Maritiem F4 uit Scheveningen. We speelden een thuiswedstrijd op veld 1, direct voor de kantine en toen Patrick aan kwam stond het team al netjes in een rijtje te schieten op de korf.

Ook het begin van de wedstrijd was erg gestructureerd. Vooral Kyan en Jasper gingen erg goed in het samenspel deze wedstrijd, maar ook Matthew, Stijn en Dominika deden goed mee.

Na de eerste periode was het 0-0, maar het spel ging steeds beter en er werd ook steeds meer samen gespeeld. Dit leverde al snel een paar doelpunten op en in de tweede helft begonnen we zelfs voor het eerst met een echte man-tegen-man (of vrouw) verdediging.

Dit ging zelfs zo goed dat KVS/Maritiem met een speler extra mocht gaan spelen. Zo maakt ook KVS nog een kans op een doelpunt. Helaas bleef het doelpunt voor KVS uit, maar voor Lynx ging er wel nog een bal door de mand. Hierdoor wonnen we de wedstrijd met 4-0. Bij de strafworpen werd het 3-1.

Na de wedstrijd bedankten we alle kinderen van KVS/Maritiem F4 nog voor het spelen en natuurlijk werden de spullen nog even opgeruimd.

Maandag gaan we weer lekker trainen en zaterdag spelen we dan een uitwedstrijd in Alphen aan den Rijn. De wedstrijd begint dan om 9:30 uur, dus lekker vroeg je bed uit!