Lynx F1 heeft een goed begin bij ALO F3

Lynx F1 heeft een moeilijk begin van het seizoen. We hebben nog wat weinig getraind en weinig wedstrijdervaring. Voor de wedstrijd wisten we nog niet helemaal wat we moesten doen, maar gelukkig konden we in deze wedstrijd genoeg leren en weten we nu al een stuk beter wat we moeten doen.

ALO mocht met de bal beginnen en wisten een paar keer goed over te gooien. Daarna onderschepten wij de bal en mochten wij gaan aanvallen. Wat is dat eigenlijk en hoe moeten wij dat dan doen?

Dat was even uitzoeken en daar zijn we deze wedstrijd dan ook maar heel goed op gaan oefenen. Gelukkig wisten Jasper en Patrick al wel hoe dat werkt. Dat konden ze goed uitleggen, ook de scheidsrechter hielp daar een beetje mee.

Langzaam ging het aanvallen steeds beter. Zo goed zelfs dat we in de derde periode een doelpunt konden maken. Een echte teamprestatie!

Na een klein gesprekje tussen de periodes mochten we weer gaan aanvallen. De tegenstander werd een beetje moe, ook wij werden een beetje moe, maar toch konden we nog twee doelpunten scoren.

Na de strafworpen gaven we nog een complimentje aan de tegenstander, want we vonden dat ze toch heel erg goed verdedigd hadden.

Maandag gaan we weer lekker trainen en zaterdag spelen we dan een thuiswedstrijd op ons eigen veld. Tot dan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: