Lynx D1 – Reflex D1

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen vond ik toch wel spannend we gingen vlak voor de kantine spelen dat is even anders dan vorig jaar. gelukkig zijn we allemaal aanwezig het moest wel een goede wedstrijd worden.

Jammer genoeg was Nick niet helemaal lekker en moest chris er al gauw inkomen toch wat langer dan hij vooraf had gedacht maar het ging erg goed in de rust ging hij nog even oefenen op het schieten. Nu had ik niemand meer om Jesse te vervangen ,ach dan speelt Daphne toch gewoon als jongen kwam toevallig goed uit haar tegenstander was ook een meisje als jongen.Oh jee nu heb ik Daphne gebruikt maar wie gaat de vermoeide Cherilyn dan vervangen dan is het fijn als je thuis speelt en er een fanatiek E meisje is die nog wel even mee wil doen Laura dank je wel je bent een kanjer.

Dilan was vandaag de aanvoerder ze had de vorige wedstrijd laten zien dat zij fanatiek de andere kon aanmoedigen zoals een aanvoerder doet en deze keer was het niet minder.De wedstrijd verliep wat moeizamer dan de vorige keer er werd teveel door elkaar gelopen waardoor de aanval niet tot scoren kon komen wel waren er een paar goede kansen maar die troffen geen doel.

Wat wel goed verzorgt was is de verdediging het duurde echt lang voor Reflex kon scoren helaas een paar kleine concentratie foutjes waardoor we de wedstrijd toch verloren.Toch heb ik in de wedstrijd vooruitgang gezien en dat al na een paar trainingen er werden al diepe ballen gegooid en dat is best knap. kom allemaal trainen dan worden we nog beter.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: