IJsselvogels D3 – Lynx D1

Best een spannende wedstrijd vooraf wisten we dat we precies vier jongens hadden en misschien een hele wedstrijd toch wat teveel zou zijn voor sommige. Geprobeerd nog andere jongens uit de E mee te krijgen maar hadden helaas andere activiteiten waardoor ze niet mee konden. Dus Laura gevraagd dan zou iemand van de meisjes maar voor jongen moeten spelen.

Goed geregeld helaas 2 zieken bij de meisjes waardoor we precies 8 spelers hadden en dus met Inval van Laura geen reserves meer hadden,iedereen moest dus een hele wedstrijd spelen.

Hoe druk ik me van tevoren maakte was absoluut niet terecht want na een rommelig begin hebben we toch heel goed samengespeeld en kregen ook aardig wat kansen maar ze wilde er niet in. met name het eind van de eerste helft waren we fantastisch veel balbezit en lange aanvalsmomenten oke er werd dan wel af en toe raak geschoten door ijsselvogels waardoor we uiteindelijk met een 4-0 achterstand gingen rusten.

De tweede helft ging minstens zo goed het was gewoon afwachten tot er bij ons eentje door de korf zou vallen, gelukkig werden we beloond en wist Alex te scoren voor ons.Hierdoor wilde iedereen wel een keertje scoren waardoor de beste kansen vaak over het hooft gezien werden,maar met name in de verdediging was iedereen weer zo vel dat ijsselvogels geen kansen meer kreeg en heb ik erg genoten van jullie spel.Verder vind ik het ook erg leuk om te zien hoe jullie plezier hebben in de wedstrijd en daar draait het toch vooral om.eind uitslag 6-1 maar wat ben ik trots op jullie.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: