EK2016 #thisiskorfball

Van 22-30 oktober vindt dit jaar het EK Korfbal plaats in de Sportboulevard in Dordrecht. Nederland start het toernooi op zaterdag 22 oktober om 18.30 uur met een wedstrijd tegen Catalonië. Voor aanvang van deze wedstrijd staat de officiële opening gepland.

14199426_1139002372846857_3227292369199114576_nDe voorbereidingen van het Nederlands team zijn in volle gang. Vanaf 1 augustus is de ploeg aan een intensieve voorbereiding begonnen op Papendal. En vanaf 23 augustus toert het Nederlands team door het hele land om korfbal op scholen, bij gemeenten en verenigingen te promoten. De campagne #thisiskorfball moet iedereen enthousiast maken voor onze fantastische sport. Breng een bezoek aan de tour bij jou in de buurt. Kijk op www.knkv.nl/oranje voor het promotouroverzicht.

Uiteraard hopen wij in de EK week in Dordrecht dagelijks veel korfbal- en sportliefhebbers over de vloer te krijgen om te kijken naar korfbal op het hoogste niveau. Op www.thisiskorfball.com vind je alle informatie over het evenement en de verschillende side-events. In samenwerking met de Gemeente Dordrecht vinden er tal van activiteiten in aanloop naar en tijdens het toernooi plaats.

Nog geen kaarten gekocht? www.thisiskorfball.com/tickets

Bij Lynx zullen we deze week inventariseren of er belangstelling is om als groep naar Dordrecht te reizen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: