Welpentoernooi bij Avanti

Vandaag maakten we met de Kangoeroe Klup een uitstapje naar Avanti in Pijnacker.  Voor de jongste spelers van Lynx toch een bijzonder spannende gebeurtenis. Een deel van de kinderen mocht zelfs voor het eerst een echte korfbalwedstrijd spelen!

De jongste kangoeroe’s gingen spelletjes spelen samen met de kangoeroe’s van andere verenigingen op het hoofdveld van Avanti.

De oudere kinderen speelden zes rondes. In de eerste ronde werd er schotskorfbal gespeeld, een leuke combinatie van rugbykids en schieten op de korfbalpaal. De derde ronde werd er een estafette gedaan en tijdens de vijfde ronde mochten we lekker op de paal mikken!

Tijdens de tweede en vierde ronde speelden de kinderen een echte korfbalwedstrijd, met een echte scheidsrechter! De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen NIO uit Rotterdam en de tweede wedstrijd tegen Avanti.

Het was even wennen, maar al snel hadden de kinderen door dat ze het hun tegenstander moeilijk konden maken door hun hand omhoog te steken. Scoren zat er vandaag nog niet in, maar dat komt na de zomervakantie helemaal goed!

Na de wedstrijden kregen de kinderen van de vader van Matthew nog een lekker ijsje en van de organisatie nog een flinke zag popcorn en een glaasje limonade.

[sz-gplus-post url=”https://plus.google.com/112673236156355691236/posts/Ew7fQkj6bsC” align=”none” /]


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: