Categorieën
Uncategorized

Teamuitje F1

Afgelopen woensdag was het dan zover: het teamuitje van onze F1 stond op het programma. De kinderen mochten zelf kiezen wat ze wilden doen en de meerderheid had voor bowlen in Bowlingcentrum Westerpark (Zoetermeer) gestemd.

Om 13:00 uur begonnen Alwin, Jennifer, Brent, Joeri, Jasper en Elise de middag met een heerlijke pannenkoek, die ze zelf met allerlei lekkers mochten beleggen. Daarna kwam ook Ruben er gezellig bij en gingen de kinderen eerst de bowlingschoenen passen. Toen iedereen de juiste schoenen aan had kon er een uur lang worden gebowld. Dat was erg leuk en heel gezellig.

Na afloop van het bowlen mochten de kinderen nog lekker in de buitenspeeltuin spelen, tot ze werden opgehaald door de ouders. Ook kregen ze nog een lekker ijsje.

Het was een hele geslaagde middag als afsluiting van een heel leuk seizoen. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien de meesten van jullie weer in augustus bij de eerste training van het nieuwe korfbaljaar.

 

Groetjes van Marcel en Jan-Willem