Op de stadsboerderij

We hebben van de stadsboerderij een mail gekregen dat ze de komende tijd weer veel leuke activiteiten organiseren. Misschien kun jij er wel bij zijn!

Woensdag 22 juni, 13.30 – 15.00 uur

Pannenkoeken Bakken
Juni – crowdfundingsmaand
Deze middag gaan we leren hoe je de allerlekkerste pannenkoeken kunt bakken,
uiteraard mag je ze daarna ook zelf proeven! De activiteit is gratis, maar een bedrag naar keuze voor ons spaardoel is welkom. Spaardoel: boter, kaas, eieren spel
Meer info over spaardoel en donaties: www.voorjebuurt.nl/Landzigt2016

Zondag 26 juni, 10.00 – 15.00 uur
Tractor Ted Dag
Deze dag staat van 10.00 – 15.00 in het teken van kindervriend Tractor Ted! Het Tractor Ted animatieteam is er met o.a. een springkussen, een trap tractor parcours en een shop met diverse tractor Ted artikelen. In de ochtend van 11.00 – 12.30 uur zijn allemaal leuke spelletjes te doen o.a. een kruiwagen parcours en Limonade koe melken.
Kom jij ook verkleed in het boerderij thema? De 3 leukst verklede kinderen maken kans op een prijsje!
Deelname is gratis! Wel kun je de boerderij steunen door tractor koekjes te kopen voor ons spaardoel; boter, kaas en eieren.

woensdag 29 juni, 9.30 – 11.30 uur
Mamacafé Landzigt
Iedere laatste woensdag van de maand vindt er in Stadsboerderij Landzicht in Leidschenveen een Mamacafé plaats. Een leuk moment voor vaders, moeders, opa’s of oma’s, met (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar, om samen met hun kind(eren) aan te schuiven en elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. Tijdens de bijeenkomsten wordt er regelmatig aandacht besteed aan thema’s waar iedere ouder mee te maken krijgt.
Voor de kinderen is er ruimte om te spelen en om bij de dieren te kijken samen met de gastvrouwen. Uiteraard zal er ook voor de kinderen wat te drinken klaar staan. Het Mamacafé is een samenwerking tussen Stadsboerderij Landzigt en het Centrum Jeugd en Gezin Leidschenveen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: