Beachkorfbal 25 juni

Zaterdag is het zo ver, de afsluiting van het korfbalseizoen is dan een feit. De inschrijving voor het Fluks Beachkorfbal 2016 is inmiddels gesloten, met een deelnemersveld van 91 teams mogen we het ook dit jaar weer het grootste breedtesport Beachkorfbaltoernooi ter wereld noemen, we zijn blij dat jullie deze dag samen met ons komen beleven!

Het toernooi vangt om 10:30 uur aan, wij verzoeken één persoon per vereniging zich om 10:00 uur te melden bij de toernooileiding in de witte tent op het Noordwijkse strand. Bij het melden krijgen jullie een envelop mee met daarin het volgende:

– Programma boekje
– Fluitje
– Overzicht met te fluiten wedstrijden
– Evt. bestelde barbecue kaarten
– Evt. bestelde overnachtingkaarten

Het toernooi wordt gehouden bij beachclub “De Koele Costa” aan de rechter zijde onderaan afrit 21. Een complete routebeschrijving staat op www.beachkorfbal.eu. Het wedstrijdprogramma zal bij het lezen van deze mail gepubliceerd zijn op deze website. Mocht het weer dermate slecht zijn dat spelen niet verantwoord is, dan wordt op de website zo spoedig mogelijk aangegeven dat het toernooi niet doorgaat, maar voor alsnog houden we goede hoop op een mooie dag!

Behalve zand liggen er schelpen op het strand die soms erg scherp zijn. We adviseren iedereen dan ook een paar oude sokken te dragen tijdens het spelen van de wedstrijden. Wij verzoeken je dit door te geven aan alle spelers!!!

Na het toernooi zal de dag met een spetterend feest afgesloten worden in het clubgebouw van Fluks. Ook wij ontkomen niet aan een controle op leeftijd voor het verkopen van alcoholische dranken. Alleen personen met een polsbandje zullen deze kunnen kopen. Om een polsbandje te kunnen krijgen dien je je te legitimeren met een geldige ID kaart, paspoort of een rijbewijs.

Ronde wedstrijd veld SR
1 RoDeBo A1 – Tiel A1 11 Lynx R1
2 Oost-Arnhem A1 – KCD A1 11 Patrick Grimbergen
5 TOP (V) A1 – TOP/Quoratio A3 2 Patrick Grimbergen
5 Lynx R1 – Tiel 6 14 SKF MW4
7 SKF MW4 – ADO 2 12 Patrick Grimbergen
7 Sparta 6 – Lynx R1 11 ADO 1
9 ADO 3 – Lynx R1 2 SKF 1
10 Haarlem A1 – Oost-Arnhem A1 10 Patrick Grimbergen
12 Reehorst 45 A2 – DVO A3 2 Patrick Grimbergen
12 Lynx R1 – OEC 1 1 Ritola 1
14 DKV Victoria A1/A2 – DVO A3 3 Patrick Grimbergen
14 Lynx R1 – Fluks R1 13 ADO 2
16 Velocitas A1 – KV Tilburg (A1, A2) 8 Patrick Grimbergen
16 TOP/Quoratio 6 – Lynx R1 12 Henny Drost
18 Meervogels C3 – Terda C1 8 Lynx R1
20 ADO 2 – Ritola 2 2 Lynx R1

%d bloggers liken dit: