WOW!!!! E1 Gewonnen

Als teamleider (trainer / coach) van de E1 ga ik het natuurlijk over hun hebben toch wil ik nog iets meer kwijt over afgelopen zaterdag ik heb ontzettend genoten van die dag drie thuiswedstrijden achter elkaar zonnetje en muziek op de achtergrond de sfeer was zo goed ik werd hier echt gelukkig van zo zou op een vereniging iedere dag moeten zijn. Ik kom van een andere vereniging die ik ook niet zomaar los kan laten maar ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik een nieuwe vereniging (bijna familie) heb gevonden in de korfbalvereniging LYNX.

Nu dan de E1 vorige keer van precies dezelfde spelers dik klop gehad ik was er wel van overtuigt dat het beter zou gaan maar zo goed was echt een verrassing. Cherilyn moesten we missen die had wat verplichtingen elders gelukkig kon Luca er deze keer wel bij zijn.
Het begin was veel belovend een snelle start zorgde ervoor dat we al snel ruim voor stonden het ging precies andersom als de week ervoor toen zij alles raakte.Echter VEO is ook niet van gister en kunnen natuurlijk wel goed korfballen dus kwamen al gauw dichterbij echter steeds net niet.

Verdedigend waren we allemaal goed bij de les maakte veel minder fouten waardoor VEO wel moest werken voor een puntje en daardoor waren ze een stuk minder effectief dat is echt te danken aan de inzet van ons maak het de tegenstander moeilijk en zij gaan ook fouten maken.

Onze aanval ging ook een stuk beter wel nog veel over de jongens maar de meiden deden ook goed mee waardoor er toch weer een paar mooie doorloopballen benut werden ook de afvang was goed verzorgt.Denk vijf minuten voor tijd kwam VEO naast ons op 8 -8 ik had het niet meer van de spanning en gelukkig lieten jullie zien over een enorme vechtlust te beschikken en waren zeker niet van plan de wedstrijd uit handen te geven, Thom liet zien dat hij echt wel een puntje kan maken en zorgde weer voor de voorsprong zodat we uiteindelijk beloond werden met de volle winst.

Helaas moet ik toch afsluiten met een minder goed bericht volgend jaar moeten we het doen zonder vier van ons te weten Thom , Sam , Luca en Sophia. Thom gaat helemaal stoppen wat echt jammer is want hij kan echt goed korfballen hij beschikt over een goede techniek en daarbij is het ook nog een hele lieve spontane jongen het ga je goed en hoop nog weleens van je te blijven horen. Sam , Luca en Sophia hebben ervoor gekozen naar een andere vereniging te gaan dat is nog veel meer jammer maar begrijp het wel jullie kunnen daar uitgroeien tot echte topkorfballers het kan niet anders dat jullie daar een hoger niveau gaan spelen , Ik zal jullie prestaties blijven volgen en hoop dat jullie ook nog met een fijn gevoel terugdenken aan jullie tijd bij LYNX. Ik heb dit seizoen van jullie genoten en denk dat jullie toch iets van mij geleerd hebben. Volgend seizoen moeten we het zonder jullie doen maar met onze nieuwe meiden Anouk en Tamara gaan wij het ook gezellig maken.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: