Lynx F1 Kampioen!

Vorige week kon Lynx F1 kampioen in de tweede klasse worden door directe concurrent Weidevogels te verslaan. Helaas was de wedstrijd wel net na de Meivakantie en Pinksteren, waardoor het team 3 weken niet getrained of gespeeld had. Gelukkig kreeg het team deze week een herkansing tegen hekkensluiter Valto. De wedstrijd werd afgesloten met 13-5, terwijl concurrent Weidevogels 5-5 gelijk speelde tegen KVS/Maritiem. Hiermee haalde Lynx F1 uit Leidschenveen-Ypenburg het eerste korfbalkampioenschap naar Ypenburg!

Ook de andere teams bij Lynx deden het goed dit seizoen. Lynx E2 werd tweede in de derde klasse en wist op de laatste speeldag zijn positie te verstevigen met een 11-2 tegen Excelsior uit Delft. Lynx E1 wist in de laatste wedstrijd de derde plek in de tweede klasse veilig te stellen door met 10-8 van VEO te winnen.

Wij feliciteren alle teams met hun prestaties!

Kinderen en hun ouders die het korfbal ook wel eens uit willen proberen zijn van harte welkom bij Lynx Korfbal


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: