Lynx E2 – Excelsior E5

Vandaag speelde we de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het zonnetje scheen en alle andere teams van lynx hadden immers al gespeeld en gewonnen. We hadden al eerder tegen excelsior gespeeld en gewonnen dus dat kon zeker niet mis gaan dachten we. En toch werd het een spannende wedstrijd .
De eerste helft wisten we al binnen 5 minuten voor te staan met 2-0, doordat Laura de korf wist te raken. Maar ook excelsior liet het er niet bij zitten en maakte er al gauw 2-1 van .

In de tweede helft duurde het nog wel effe voordat er gescoord werd. Er leek wel of er een deksels boven op de korf zat , want zowel voor lynx als de tegenpartij wilde ze er niet in .

Toch had lynx geluk en werd het voor de rust 4-1. Binnen effe na wat rust en limonade gedronken te hebben gingen beide partijen weer aan de slag.

Ook hier werd het voor lynx punten gescoord door Alex en Laura. En werd er helaas een mooie punt door Daphne afgekeurd om dat die verdedigd werd.

Ook Toby en Chris kregen kansen om op de korf te mikken , maar ook dat zat er niet in. De tegenpartij wist dit te benutten en maakte een tegen doelpunt.
Met een tussenstand van 7-2 in de laatste 10 minuten ging lynx met volle trots aan de slag .

Er werd veel verdedigd zodat er door de tegenpartij geen kansen meer kreeg om te scoren. En benutte Nick en Alex iedere kans om te scoren en werd de eindstand 11-2 voor lynx .

Strafworpen 1-2.

Afgelopen seizoen hebben jullie je uiterste best gedaan. Er werd gewonnen , maar ook verloren en toch bleven jullie het plezier houden in het spel. Daar gaat het immers om .

Ik heb genoten dit seizoen , doordat jullie hebben laten zien dat jullie 1 team zijn waarin samenspel erg belangrijk is.

Ik ben trots op jullie en ik denk dat de trainer / coach er net zo over denken .

De wedstrijden voor dit seizoen zijn voorbij maar er zijn voor de vakantie nog een aantal weken trainingen .

En hoop jullie allemaal volgende korbalseizoen weer terug te zien en weer genieten van jullie wedstrijden .

Bedankt Daphne , Laura , Chris , Toby , Alex , Nick .

En geniet van jullie overwinning !
Groetjes Christy

[sz-gplus-post url=”https://plus.google.com/112673236156355691236/posts/ED11LXXbyRW” align=”none” /]

 

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: