Categorieën
Uncategorized

Kangoeroe-uitje

Volgende week zaterdag gaan we naar de vierde editie van de welpenochtend bij Avanti. Jullie zijn vanaf 9:40 van harte welkom op het veld en in de kantine aan de Sportlaan 1 (naast Zwembad De Viergang).

We verzamelen bij het trappetje tussen het veld en de kantine. Om 10 uur beginnen we met de opening en dan starten we rond kwart over 10 met het programma.

Welpenteams

Voor de welpenteams zijn er 6 spelrondes die verdeeld zijn in drie wedstrijden en twee a drie spelletjes. Tussendoor kunnen de kinderen op het springkussen springen. Om 11 uur is er een gezamenlijke pauze waarbij de kinderen wat te drinken krijgen en wat lekkers. Daarna volgt het programma verder met nog drie rondes. Rond kwart voor 12 zullen we de ochtend afsluiten met een lekkere verrassing. 

Het programma voor de wedstrijden is nog niet helemaal rond maar zal die ochtend bekend worden gemaakt.

Lynx Welpen:
Jongens: Kyan, Matthew, Stein, Johan
Meisjes: Dominica, Nelly

Kangoeroe teams

De kangoeroes en welpen die geen wedstrijden spelen volgen een apart programma met verschillende spelletjes. Rond 11 uur is er ook voor hen limonade met iets lekkers.

Lynx Kangoeroe’s:
Jelle, Camiel, Tijmen, Julian, Martijn

Het weer

Er is 1 ding wat ik niet in de hand heb en dat is het weer. Nu geeft buienrader droog weer met 16 graden maar in Nederlands is het weer nooit zeker. Aangezien er veel kinderen aanwezig zijn is het niet mogelijk om naar de zaal te gaan.

Daarom komt er de volgende regel: Om 8:00 krijg je bericht als het toernooi niet doorgaat. Er zal een bericht worden geplaatst op de site van Avanti. Dit geldt alleen als het toernooi niet doorgaat.   

Veel plezier!

Ik heb er heel veel zin in, ik hoop jullie ook.